maandag 26 september 2011

fietstocht in Westerwolde

Stadskanaal - zoals voorspeld werd het afgelopen zondag echt prachtig fietsweer, dus zo gezegd zo gedaan werd de tas gepakt met kofffie en boterhammetjes met gebakken ei, water en een appeltje voor onderweg en werd om 13.00 uur de fiets uit het schuurtje gehaald en gingen we op pad genieten van het mooie weer en dat was het. We reden richting Onstwedde aldaar we de eerste pitstop deden op een heerlijk rustig plekje achter de Juffertoren,


aldaar werden de eerste boterhammetjes en een kopje koffie genuttigd. Na een tijdje te hebben genoten van de mooie en rustige plek. Stapten we weer op de fiets om de tocht te vervolgen. Onze bedoeling was via Veele en Hebrecht  en Vlagtwedde te fietsen. Onderweg even deze paddestoel op de foto gezet.
In Hebrecht vonden we een bankje om even weer te genieten van de stilte en een kopje koffie te drinken en kwamen we aan de praat met een bewoner die langs kwam rijden en die ons vertelde dat als we nog een kwartiertje rechtdoor zouden rijden we in Duitsland zouden uitkomen. Maar we zijn toch maar rechtaf geslagen richting Veele alwaar we deze mooie NOABER BADDE tegen kwamen.
Dit was een brug die we nog niet eerder hadden gezien. Het was een brug waar je twee kanten vanaf kon rijden het Water over naar de overkant of rechtsaanhouden op de brug en je ging een ander water over.
Vervolgens weer op pad en via Vlagtwedde  en vervolgens bij Smeerling de Stroomdalroute richting Stadskanaal gevolgd en daar zagen ze deze witte koeien die daar liepen te grazen.

zo hadden ongemerkt toch weer zo'n 44 km gereden toen we tegen 16.55 uur weer bij huis aankwamen.
Door het prachtige Westerwolde.Geen opmerkingen:

Een reactie posten