vrijdag 4 november 2011

Herfst nov. 2011

Stadskanaal - Er was voor vandaag mooi droog weer voorspeld maar toen we vanmorgen uit het raam keken leek het er nog niet op dat het zulk mooi weer zou worden. Maar tegen 11 uur werd de fiets uit de kelder gehaald en gingen we op pad, via de Onstwedderweg richting Onstwedde bij Ter Maars rechtsaf geslagen het oude kerkepad op en daar ons eerste foto geschoten:
Prachtige kleurenpracht , en vervolgens verder richting Onstwedde en aan het einde linksaf geslagen achter de Juffertoren langs  en  de stroomdalroute gevolgd door de Vennekampen en daar deze mooie foto gemaakt.
en toen weer verder de stroomdalroute gereden en kwamen onderweg de diamant van Onstwedde tegen en deze  op de foto vastgelegd.
Wat een prachtig gezicht zo midden op de rotonde. Toen zijn we richting Holte gereden en vervolgens hebben de stroomdalroute weer opgepakt waar we deze prachtige paarden in de wei zagen staan.
En toen verder gereden op de stroomdalroute richting Veele en we kregen wel wat honger, we hadden er niet opgerekend dat het weer toch zou opknappen het was heerlijk weer alleen af en toe wel veel wind. Vlak voor we bij Veele rechtsaf zouden slaan om via het fietspad onze weg te vervolgen. Besloten we toch even bij Bakker Leta te kijken of de winkel van de bakkerij open was en ja de winkel was open. We kochten daar lekkere broodjes en werden voor de winkel in het zonnetje genuttigd.
Toen we onze lekkere broodjes en wat te drinken op hadden werd de weg vervolgd.
We reden een stukje terug om weer op de stroomdalroute te komen.
onderweg kwamen we toch nog een paar paddestoelen tegen:
Hier werd ook nog even een rustpauze ingelast om even wat te eten en te drinken want de zon scheen er heerlijk.
Toen werd de thuisreis ingezet via het kerkepad TerMaars via de Onstwedderweg op huis aan.
Met 34 km op de teller.

1 opmerking:

  1. Ha Willem,

    Wist niet eens dat je deze blog had! Stiekem gemaakt? :-) Leuk gedaan hoor!

    BeantwoordenVerwijderen